Vægtdisplay via Smartphone MWD-700

Hvordan vejer man en lastbil?

MWD-700 er et vægtdisplay, der giver chauffør eller vognmand præcise oplysninger om lastbilens vægt, så bil og trailer kan læsses optimalt – uden at overskride lovgivningen.

MWD-700 oplyser vægtfordelingen på både forvogn og anhænger. Aflæsningen foregår i vores app via bluetooth på din smartphone, hvor du også har mulighed for at gemme oplysninger på op til fire køretøjer.

Løsningen består af en app (MWD-710-BT) og en boks (MWD-720-BT), der via lastbilens CANbus-signaler, kan oplyse lastbilens vægt. Når enheden er monteret, og app’en forbundet, ses bilens omdrejningstal og vægt. Du oplyses vægtfordelingen på forvognens aksler og på anhængeren, hvis tilkoblet, og den samlede vægt af forvogn og anhænger nederst, så du har det fulde overblik.

Systemet er tilpasset Scania og Iveco lastbiler, der også forhandler produktet, da bilerne ofte skal konfigureres til installation af vægtdisplayet. Systemet leveres komplet med tilslutningskabler og antenne. App’en kan hentes gratis og fås til Android og IOS.

Downloads

Hent vejledningen for at læse mere om produktet.

MWD-700 monterings- og betjeningsvejledning (bluetooth)


Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere, så er du velkommen til at kontakte os.