Slavespeedometer for skolevogn MSS-200

MSS-200 er et spejlinstrument til skolevogne, som gør det muligt for kørelæreren eller den motorsagkyndige at følge med i elevens handlinger.

 MSS-200 kittet består af MSS-211 V2 server, der forbindes direkte til de signaler, der ønskes vist i spejlenheden MSS-221.

Data mellem spejl og server er trådløst, og eneste nødvendige tilslutning til spejlet er strømforsyning. Strømforsyningen kan i mange tilfælde tages fra loftlampen.

Forsyningen er tilsluttet spejlet med et jackstik, der kan afmonteres og spejlet kan nemt afmonteres ved at udløse sugekoppen på ruden. Trådløs opsætning udføres automatisk ved POWER ON, og enheden forbinder til det stærkeste signal i tilfælde af flere enheder på samme sted.

Bilens hastighed vises midt i displayruden og er identisk med visningen på speedometeret. MSS-200 V2 kan vise hastigheder mellem 0 og 299 km/t. Opløsning på hastigheden er 1 km/t.

I visse tilfælde kan den tilsluttes bilens CANbus, og viser de handlinger i displayet, som forefindes på CANbus linjen. *BEMÆRK* CANbus tilslutning kan kun foretages af et forhandlerværksted.

 

Forhandlere

Her kan du se vores forhandlere af MSS-200:

    

    

   

Downloads

Du kan hente div. vejledninger for at læse mere om produktet.

Monteringsvejledning

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere, så er du velkommen til at kontakte os.